2016-02-15 23:10 #0 av: Lia

Här kommer en lista med förklaring på vad som ska publiceras i respektive kategori för att bibehålla strukturen. Detta måste ni läsa innan ni skriver något. Inlägg som inte följer reglerna kan komma att plockas bort utan förvarning. Läs också iFokus skrivregler innan ni postar något. 

Avslappning
- IBS beror och utlöses till stor del pga stress. Denna kategori riktar in sig på att lösa det problemet. Kanske vill du prata om Mindfulness, målarböcker för vuxna, eller någon annan form av avslappning som verkligen är bra för dig? Eller så kanske du inte vet vad som hjälper? Då hittar du det här!

Behandlingar
- Vilka behandlingar finns för IBS? Det pratar vi om i denna kategori.

Kost
-
En kostomläggning är något av det bästa du kan göra om du drabbats av IBS. Denna kategori rymmer tips, recept och övrig diskussion av ämnet.

Smärta och obehag
-
 Denna kategorin är tillägnad all smärta och obehag som kommer med IBS.

Symtom
-
Här pratar vi om sjukdomens alla övriga symtom som inte ryms i den förra kategorin.

Typer
-
Det finns 4 olika typer av IBS: IBS-C, IBS-D, IBS-M och IBS-U. Allt som rör dessa, som inte passar bättre i en annan kategori, diskuterar vi här.

Medlemmar
Skriv en kort presentation av dig själv i den här tråden när du blivit medlem, så vi får lära känna varandra! Lägg gärna in en bild om du känner för det!

Utedasset (dold kategori)
Här kan du som medlem på IBS iFokus få tillgång till en dold kategori endast tillgänglig för dig och andra medlemmar på sajten. Det är alltså ytterligare ett sätt att få vara anonym och få prata privat med de andra medlemmarna utan att hela iFokus eller andra utomstående ska kunna läsa det du skriver. För att bli medlem behöver du bara skriva upp dig i den här tråden.

Övrigt
Saknas något? Passar ditt inlägg inte in i någon av kategorierna? Skriv det då här! Här kommer även en länk till Önsketråden.
Vill du bli medarbetare? I denna tråd skriver jag om jag söker medarbetare. Men det går även bra att skicka in en spontanansökan. Skicka ett PM till mig vid intresse.

Hoppas ni ska trivas, och hör av er till mig om något känns oklart!
- Sajtvärd 
Gapskrattar